Miros

Buna ziua, am si eu o problema, de un an si ceva ma confrunt cu o problema, de la un deodorant pe care l am folosit in scopul de ami opri transpiratia am dat in altceva, mi a aparut o flatulenta excesiva si partea cea mai grea a fost ca am inceput sa miros si am renuntat la deodorantul respectiv,a fost o reactie adversa, ideea e ca cei din jur mi-au spus ca nu miros ,ca e doar in mintea mea, dar atunci cand ies undeva si sunt inconjurata de oameni incep sa am atacuri de panica si ma incalzesc foarte tare si atunci mi se pare ca incep sa miros, imi dau seama ca cei din jur isi mai duc mana la nas, dar pana acum nimeni nu mi a zis nimic ca sa stiu sigur daca e doar in mintea mea sau chiar e asa. Atunci cand cineva isi duce mana la nas in preajma mea eu intru in panica, am urmat si un tratament cu antidepresive dar m,am ingrasat foarte tare si am renuntat. Am comandat Liquid Chlorophyll si Rhodiolin. Sunt disperata,credeti ca ma pot ajuta?

 1. admin, 12 August, 2016

  Buna ziua.

  Deja ati facut primii pasi in rezolvarea provocarii cu care va confruntati, comandand cele 2 produse.Clorofila lichida va ajuta in ceea ce priveste partea de detoxifiere a organismului si implicit in ceea ce priveste mirosul neplacut emanat, iar Rhodiolin e perfect pentru a va asigura prevenirea atacurilor de panica si depresiei. De asemeni poate ar fi recomandat sa consultati si un psiholog care sa va ajute sa combateti ideile nocive pentru psihicul dumneavoastra.

  Succes.

 2. Ela, 12 August, 2016

  Si cat timp trebuia luat? Se poate si pe termen mai lung?

 3. admin, 12 August, 2016

  Avem persoane care folosesc Rhodiolin in permanenta. In ceea ce priveste clorofila ar fi recomandat sa faceti o cura de 3 luni cu o luna pauza.

 4. Ela, 13 August, 2016

  O ultima intrebare, cate pastile de Rhodiolin ar trebuii sa iau?

 5. Ela, 13 August, 2016

  O ultima intrebare, cate pastile pe zi de Rhodiolin ar trebuii sa iau? Eu iau acum 2, este bine?

 6. admin, 14 August, 2016

  Ca si antidepresiv sau pentru atacuri de panica va recomandam 3 pe zi dupa masa.

Copyright © Intreaba Specialistul Calivita
Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On TwitterVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeCheck Our Feed