Omega 3 administrare

Am comandat azi de la dvs Omega 3 Concentrate si vreau sa va intreb cate trebuue sa iau pe zi si in ce momente ale zilei pentru afectiunea schizofrenie si ptr.concentrare.
Va multumesc!

 1. admin, 18 September, 2018

  Buna ziua si va multumim pentru comanda.

  Schizofrenia este o afectiune neuro-psihica grava cu repercusiuni neplacute asupra pacientului si a celor din jur. Pentru tratarea optima a acesteia recomandam urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse CaliVita:

  – Rhodiolin (1-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, creste nivelul de serotonina din creier si relaxeaza sistemul nervos central impiedicand astfel aparitia crizelor) alternand la cate 1 flacon consumat cu Q Protect (1-1-0 dupa masa, stimuleaza circulatia cerebrala si oxigeneaza celula nevoasa).

  – MagneZi B6 (1-0-1 dupa masa 2-3 luni continuu, combate stresul si straile depresive, intervine in relaxarea sistemului nervos, normalizeaza functiile cerebrale in schizofrenie) SAU Stress Management B-Complex (1-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, echilibreaza sistemul nervos periferic prevenind aparitia manifestarilor neplacute de diverse feluri, specifice acestei afectiuni) SAU Mega B Complex (0-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, este o versiune mai concentrata a lui Stress Management) SAU Melatonina (0-0-2, cu 30 de minute inainte de culcare, stimuleaza somnul de noapte odihnitor, in cazul in care pacientul este deobicei agitat si sufera de insomnie, recuperarea prin odihna fiind foarte importanta in acest caz).

  – Super Soya Lecithin (1-1-0 in timpul mesei, imbunatateste memoria si previne distructiile neuronale si sinaptice) SAU Triple Potency Lecithin (0-1-0 in timpul mesei, 3 luni continuu) alternand la cate 1 flacon consumat cu Omega 3 (0-1-1 in timpul mesei, stimuleaza procesul de recuperare in schizofrenie). Se administreaza aceasta suita alternanta timp de 4 luni (Lecitina > Omega 3 > Lecitina > Omega 3).

  – Noni sirop (1-2-1 linguri inainte de masa, 2 luni continuu, creste tonusul sistemului nervos si combate starile de apatie).

  – Xantho Plus (1-1-1 dupa masa, 3 luni continuu, xantonele din compozitie protejeaza celule creierului de afectarile neuro-vegetative specifice schizofreniei).

  Toate produsele mentionate le puteti comanda online pe magazinul Calishop: http://www.calivita.tuningland.ro

  Multa sanatate va dorim!

Copyright © Intreaba Specialistul Calivita
Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On TwitterVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeCheck Our Feed