Supliment alimentar

Buna ziua,

As dori daca se poate sa-mi recomandati un produs care s-o ajute pe mama mea in varsta de 75 de ani,care a fost diagnosticata cu tumora gamba maligna si care de 5 saptamani este imobilizata la pat.As vrea ceva care s-o ajute sa-i intareasca muschii ,intrucat in momentul de fata simte ca nu are puterea de se ridica in picioare.

 1. admin, 22 June, 2016

  Buna ziua.

  O schema de tratament pentru mama dumneavoastra, care se pare ca ar acuza o atrofie musculara datorata imobilizarii timp indelungat, bazata pe produse CaliVita ar fi urmatoarea:

  1. Sirop de Noni – ofera o nutritie completa pentru sistemele importante din organism: muscular, osos, nervos. Creste tonusul musuclar, ofera energie si stare de bine generala.(3 linguri pe zi dimineata, pranz si seara)

  2. Super CoQ 10 Plus – coenzima q10, seleniul si vitaminele A,E stimuleaza metabolismul celular, ofera energie, regenereaza tesuturile, intaresc organismul, sprijina o circulatie sanatoasa.(1 capsula dimineata si una la pranz)

  3. Bee Power – laptisorul de matca este o sursa naturala bogata de aminoacizi si vitamine esentiale, care fortifica intreg organismul, regenereaza tesuturile, ofera energie si vitalitate. Bee Power contraindicatii:cei alergici la polen pot avea un risc de alergie. (1 capsula dimineata)

  Va dorim sanatate si succes cu mama dumneavoastra!

Copyright © Intreaba Specialistul Calivita
Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On TwitterVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeCheck Our Feed